Altijd inzicht in jouw installaties

 

Controlution smelt alle verschillende systemen samen tot één groot geheel. Zo kunnen we bijvoorbeeld verlichting, zonwering, beveiligingssystemen en klimaatregeling samenvoegen binnen hetzelfde gebouwbeheersysteem.

 

Met onze brede kennis en ervaring kunnen wij als gecertificeerd EcoXpert partner van Schneider Electric een ontwerp maken waarbij we jouw eisen en wensen vertalen naar de beste oplossing. 

 

Systeemintegratie verbetert het comfort, verhoogt de veiligheid en vermindert het energieverbruik. De functies van jouw installatie worden namelijk door deze koppelingen automatisch op elkaar afgestemd. Met rapportages kijken we samen of de gestelde doelen gehaald worden. Zo houd jij gemakkelijk het overzicht.

 

De bediening van het systeem gaat via een gebruiksvriendelijke omgeving. Je kan via een app op je telefoon, touchscreen in het gebouw of via je webbrowser op je computer het systeem bekijken en gebruiken. Zowel op locatie als op afstand. Met dezelfde bediening kan je het energieverbruik inzien of een analyse maken van jouw installaties.

Wat is systeemintegratie?

Kan jij alle nieuwe technieken en ontwikkelingen bijbenen?

 

De slimme regelingen en besturingen van gebouwbeheersystemen moeten aan steeds strengere eisen voldoen. Zowel functioneel als installatie-technisch moeten zij zich snel aan kunnen passen aan al dat nieuws. Zie jij door alle technieken je installaties nog?

 

Daarom kies je liever voor een partner als Controlution die je meeneemt in al die ontwikkelingen. Die de nieuwste technieken eerst zelf probeert en de kinderziektes eruit haalt.

 

Totdat. Alles. Perfect. Is