Niet lullen, maar poetsen

 

Een bijdrage leveren aan een duurzame en comfortabele woon- en werkomgeving is een belangrijke drijfveer in onze bedrijfsvoering. Gebouwbeheersystemen zijn bij uitstek geschikt om de doelstellingen hierin te verwezenlijken en te bewaken.

 

Wat mag je van ons verwachten

Bij Controlution houden wij van onze lijfspreuk "Niet lullen, maar poetsen". Wij helpen en ondersteunen onze opdrachtgevers met het ontwerp en de realisatie van hun project. Daarbij  hechten wij veel waarde aan open en persoonlijk contact. Een afspraak is bij ons écht een afspraak.

Hoe snel de wereld ook veranderd, wij houden altijd onze voeten op de grond en werken hard aan de meest complexe projecten. We zijn recht door zee, altijd even eerlijk en echte vakspecialisten in hart en nieren.

 

Historie Controlution

In 2000 start Controlution in het Noord-Brabantse Drunen als onafhankelijke systeemintegrator omdat er een groeiende vraag was naar geïntegreerde gebouwbeheersystemen. In eerste instantie worden enkele installateurs bediend. 

2002 was een belangrijk jaar voor Controlution. Fujifilm uit Tilburg wil een geïntegreerd gebouwbeheersysteem laten installeren waarbij de keuze op Controlution viel. Dankzij het succes bij Fujifilm ontstond er een grote spin-off en kreeg Controlution in 2005 een nieuwe impuls doordat verschillende bedrijven ook gingen investeren in geïntegreerde gebouwbeheersystemen.

Inmiddels heeft Controlution haar naam gevestigd als onafhankelijke partij in het ontwerpen en realiseren van gebouwbeheersystemen dankzij onze lijfspreuk "niet lullen, maar poetsen".