Valina - Amsterdam

Valina is een transparant kantoorgebouw op een goede zichtlocatie gelegen aan de Wibautstraat in Amsterdam. Het kan worden aangemerkt als het entreegebouw naar het Eenhoorngebied.

Het kantoorgebouw is volledig gerenoveerd tot een multifunctioneel kantoor van deze tijd. De realisatie periode van het project betrof slechts zes maanden, waarbij het gebouw volledig is gestript tot aan het casco, waarna het gebouw is voorzien van een compleet nieuwe gevel, bouwkundige voorzieningen en duurzame installaties.

 

Controlution heeft de opdracht ontvangen voor de realisatie van het gebouwbeheersysteem en de regeling en besturing van de werktuigbouwkundige installatie, verlichting en zonwering.

 

Systeemspecificaties:

  • Gebouwbeheersysteem     : EcoStruxure Building
  • Primaire klimaatinstallatie : EcoStruxure Building
  • Ruimteregelingen                : Distech