Controlution is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, implementeren en onderhouden van woning- en gebouwenautomatiseringssystemen voor verschillende  gebouwen waaronder woonhuizen, kantoren, bedrijfspanden, zorginstellingen, hotels, winkels en scholen.

 

In tegenstelling tot de gebruikelijke manier van werken is bij Controlution niet de techniek het uitgangspunt maar is de gewenste functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid leidend. Het is onze focus om er voor te zorgen dat de verschillende systemen in uw woning of bedrijfsgebouw met elkaar gaan samenwerken, elkaar gaan versterken en daarmee gaan zorgen voor een comfortabel, veilig, duurzaam en functioneel gebouw, tegen minimale exploitatiekosten. 

 

Een intelligente woning of gebouw houdt rekening met uw wensen. Dat is wat onze systemen doen en waar wij voor staan. Woning- en gebouwenautomatisering is maatwerk, volledig afgestemd op uw wensen. Met onze kennis en ervaring op het gebied van o.a. systeemintegratie, elektrotechnische-en klimaatinstallaties en communicatieprotocollen zijn wij in staat om uw eisen en wensen te vertalen naar een adequate en betaalbare oplossing. Wij weten wat er nodig is om aan de eisen van een veranderende wereld te voldoen.

 

Controlution integreert verschillende systemen tot een groter geheel. Zo kunnen o.a. de verlichting, zonwering, beveiliging, klimaatregeling en audio/video worden samengevoegd binnen hetzelfde besturingssysteem. Hierdoor kunnen automatisch acties worden uitgevoerd die voorheen niet mogelijk waren.
 
De bediening van het systeem geschiedt via een eenvoudig te gebruiken interface. Zo kan via een App, touchscreen of webbrowser het systeem worden gebruikt, zowel lokaal als op afstand. Via dezelfde bediening kan het energieverbruik worden getoond of een analyse worden gemaakt van de status van uw installaties.