Comfort, veiligheid en besparen op de energiekosten  

Het automatiseren en beheren van installaties is niet meer alleen voorbestemd voor "grotere en complexe" gebouwen. Ook in en rond uw woning bevinden zich installaties die op een eenvoudige manier kunnen worden geautomatiseerd met als doel het verbeteren van het comfort, verhogen van de veiligheid en het verlagen van de kosten voor energie, onderhoud en vervanging. Onze systemen zijn geschikt voor iedere woning. Van nieuwbouw tot verbouw en zelfs monumentale panden kunnen worden voorzien van een functioneel en gebruiksvriendelijk systeem. Onze systemen kunnen op uw verzoek en op ieder moment worden uitgebreid. Dit kan zowel bekabeld als draadloos gebeuren. 

 

Systemen

De systemen die dankzij onze oplossingen kunnen worden geïntegreerd zijn divers. Dat de verlichting kan worden aangestuurd is meestal wel bekend, maar ook zonwering, rolluiken en bijvoorbeeld uw klimaatinstallatie kan naadloos worden opgenomen in uw besturingssysteem. Ook de integratie van uw beveiligingsinstallatie en camera's, audio-installatie en bijvoorbeeld laadpalen voor de elektrische auto kunnen onderdeel uitmaken van één besturingssysteem met alle voordelen die dit te bieden heeft.  

 

Bediening

Het bediengemak is een essentieel  onderdeel van uw besturingssysteem, maar ook van de mate van automatisering van uw installaties. Een niet gebruiksvriendelijke bediening leidt tot ontevreden klanten en verkeerd gebruik van het systeem. Om deze reden besteden wij hier extra aandacht aan en gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die er zijn.